Bine ati venit la Facultatea Constructii de Masini - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Contact

Facultatea Construcții de Mașini
Adresa: B-dul Muncii nr. 103-105, 400641 Cluj-Napoca

Decanat: Tel. 0264-401 611
Secretariat: Tel. 0264-401782 sau 0264-401612
 
 
 

- Program de stagii Groupe Renault Romania- Drive Your Future 2018

 

Dragi colaboratori,

 

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că au început înscrierile pentru programul de stagii Drive Your Future 2018! Aşa cum v-am obişnuit deja, prin organizarea acestui program, Groupe Renault Romania are ca obiectiv familiarizarea şi pregătirea studenţilor şi masteranzilor pentru provocările industriei auto.

 

Temele de stagiu şi alte detalii despre avantajele programului de internship Drive Your Future pot fi accesate pe acest link: http://gruprenault.ro/cariere/vino-echipa-nostra/programe-pentru-studenti/drive-your-future-2018

 

Vă încurajăm să transmiteţi informarea de mai sus către cât mai mulţi studenţi ce pot fi interesaţi de acest program de stagii. În acelaşi timp, pentru a facilita accesul studenţilor la temele de stagiu, vă rugăm să redirecţionaţi informaţiile şi către website-ul universităţii dvs.

 

Groupe Renault Romania este interesat în permanenţă de identificarea şi atragerea talentelor care să contribuie activ la dezvoltarea vehiculului viitorului. În acest sens, am dezvoltat pentru studenţii din anul III şi anul IV programul de stagii Drive Your Future juniorpentru a integra în echipele noastre studenţi excepţionali prin rezultatele academice dar şi pasiunea dovedită pentru domeniul tehnic.

 

Prin Drive Your Future junior ne dorim să identificăm încă de azi talentele viitoare din domeniul auto, să ne alaturam efortului dvs in dezvoltarea lor si sa îi acompaniem pe perioada pregătirii lor universitare oferindu-le acces la cele mai noi informaţii din industria auto si punandu-le la dispozitie spatiile noastre creative si de lucru. 

 

Pe perioada stagiilor obligatorii prin curicula dar şi pe timpul vacanţelor dorim să îi integrăm în echipele noastre ca şi stagiari.

 

Vă mulţumim în avans pentru recomandările dvs. pe care le puteţi trimite la adresa de email otilia.olteanu@renault.com sau laura.dragutu@renault.com

 


Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter